Θέμα: «Ιδρυτική συνάντηση - Ημερίδα  του δικτύου «Σχολικοί Λαχανόκηποι: Καλλιεργώ  μέρος της τροφής μου»

            Τα Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιας και Α/θμιας Π.Ε. Γ΄ Αθήνας διοργανώνουν για τα μέλη του τοπικού δικτύου «Σχολικοί Λαχανόκηποι: Καλλιεργώ  μέρος της τροφής μου»  Ιδρυτική συνάντηση - Ημερίδα  την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 4.30 – 8.30  στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου ( Ν.Πλουμπίδη 24 & Οδυσσέως, 12461, Χαϊδάρι-όπισθεν Super Market Βασιλόπουλος Χαϊδαρίου,  τηλ.: 210-5818320).

            Στόχοι της Ιδρυτικής συνάντησης -  ημερίδας είναι:
• Η ενημέρωση των συμμετεχόντων στο Δίκτυο σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δικτύου και το γνωστικό αντικείμενό του.
• Η γνωριμία μεταξύ των μελών και της Συντονιστικής και Παιδαγωγικής ομάδας του Δικτύου.

  • · Η ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τρόπους και πρακτικές που συνδέονται με τη δημιουργία αστικών λαχανόκηπων.
    • Η παροχή εφαρμόσιμων και πρακτικών προτάσεων για τη δημιουργία ενός βιώσιμου λαχανόκηπου.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο τοπικό δίκτυο και ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στη συνάντηση, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ. Ιωάννα Ντίνου  στο e-mail  iodinou@gmail.com έως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.

Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες στην ημερίδα  θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας στις 17 Δεκεμβρίου 2012(http://grperivgath.canalblog.com/).