Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αργοναυτών 34 – Τ.Κ. 16452 - Αργυρούπολη

Τηλ. 210-9959250, 6939630478, 6972000854,

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ σας ενημερώνει για τις δράσεις του 2013.

  1. Στις 29 Ιανουαρίου στο ταβερνάκι του Σπύρου σε βραδινή συνεστίαση, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας με συμμετοχή 55 μελών του παραρτήματος και με την παρουσία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη και τα μέλη της ένωσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χαλαρά διάφορα θέματα μεταξύ τους. Τα πέντε νομίσματα των τυχερών αντιστοιχούσαν σε βιβλία.
  2. Στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, στις 17:30 στο ΚΠΕ Αργυρούπολης διοργανώνουμε ημερίδα για τα μέλη μας με θέματα α) «Μαθαίνοντας από τα κτήρια» (Αφροδίτη Κατσιγιάννη, Μιχάλης Φωτιάδης) και β) «Σχεδιάζοντας την πόλη του μέλλοντος» ( WWF Ελλάς, Ελένη Σβορώνου, Μαρία Δεδάκη).
  3. Στις 2 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο, στις 10:00 θα ξεκινήσουμε από την Αργυρούπολη με πούλμαν για την Πάρνηθα με ενδιάμεσους σταθμούς επιβίβασης τη γέφυρα Μεταμόρφωσης και το τελεφερίκ. Στην Πάρνηθα θα ξεναγηθούμε στις καμένες και άκαυτες πλαγιές από τον Θεμιστοκλή Σμπαρούνη, την Αφροδίτη Κατσιγιάννη και τους συνεργάτες τους για να διαμορφώσουμε εικόνα για τη μεταπυρική διαχείριση και τη σημερινή κατάσταση του δρυμού. Θα καταλήξουμε στο ορειβατικό καταφύγιο «ΜΠΑΦΙ» όπου ο καθένας μπορεί να γευματίσει, να κολατσίσει ή να πιει ρόφημα ανάλογα με τις διαθέσεις του. Εκεί θα συζητήσουμε και τα ερωτήματα που θα ανακύψουν κατά την περιήγηση και ελπίζουμε η παρέα να ζεσταθεί με το τζάκι και με μουσική. Η επιστροφή προγραμματίζεται για τις 19:00 (άφιξη στην Αργυρούπολη).

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους για την ημερίδα και για την εκδρομή να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2109959251 μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου για την καλύτερη προετοιμασία μας.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις με προβολές ταινιών και εκδήλωση για τα 20χρονα του παραρτήματός μας. Τέλος η Δ.Ε. απεφάσισε τη συμβολική ενίσχυση τριών κοινωνικών παντοπωλείων που στηρίζουν φτωχές οικογένειες σε τρεις δήμους της Αττικής. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2013.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

 

Η Γενική Γραμματέας                                                     Ο Πρόεδρος

    Μάγδα Σπανού                                                     Γιώργος Φαραγγιτάκης