Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
28 mai 2013

Πρόσκληση σε συμμετοχή έκθεσης φωτογραφίας από ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ


Έκθεση φωτογραφίας «Αντιθέσεις στο Περιβάλλον» από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

 

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής δράσης του, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον των μελών του αλλά και όλων των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στα θέματα Περιβάλλοντος , σας καλεί να συμμετάσχετε στην

έκθεση φωτογραφίας : «Αντιθέσεις στο Περιβάλλον» .

Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες συμμετοχών: 
1.   Ενηλίκων 19-109

2.  Μαθητικές 6-18

Θεωρούμε πως η Τέχνη, και συγκεκριμένα αυτή της Φωτογραφίας, δεν είναι ανεπηρέαστη από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα βιώνει μια περίοδο κρίσης και πρωτοφανών αλλαγών, με ταυτόχρονη αύξηση της βίας σε όλες τις μορφές της, σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα όμως,  έχουν αρχίσει να προτείνονται και να προβάλλονται ή να υλοποιούνται  παραδείγματα λύσεων που μέχρι χτες θεωρούνταν εξαιρετικά δύσκολα ή δεν τα είχαμε φανταστεί ποτέ.

Λύσεις που προάγουν  την ισορροπία με το περιβάλλον , την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό, τη διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα.
Αυτή ακριβώς την αντίθεση, καλούνται να αποτυπώσουν οι συμμετέχοντες φωτογράφοι.

Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Το ζητούμενο είναι ένα «δίπτυχο» με κοινό τίτλο με οποιαδήποτε τεχνική και φόρμα θέλει ο φωτογράφος  και μπορούν να είναι από κινητό.
 Μπορείτε να συλλέξετε τις φωτογραφίες σας από την 1η Ιούνη   μέχρι τις 30 Αυγούστου 2013 .

Η διαδικασία θα είναι η εξής: 
- επιλέγω τις φωτογραφίες που θέλω να υποβάλλω (αρνητική εικόνα – θετική εικόνα).

-  στέλνω τις δύο φωτογραφίες  με email  στο         sofiadimitriou@gmail.com

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν στο κείμενο τους στο  e-mail με το οποίο θα υποβάλλουν τις φωτογραφίες , τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο) , email ή αριθμό τηλεφώνου , την κατηγορία συμμετοχής και την περιοχή στην οποία έγινε η φωτογράφηση.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε blog του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας θα εκτυπώσουν μόνοι τους τις 2 φωτογραφίες 20X25 και θα τις παραδώσουν στο συμβούλιο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ μέχρι 5 Σεπτέμβρη .

Λεπτομέρειες για τον τρόπο συλλογής των εκτυπωμένων φωτογραφιών   και την ημερομηνία της  Έκθεσης φωτογραφίας θα δημοσιοποιηθούν  στην ιστοσελίδα   http://xpolis.blogspot.gr/.

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 154
Newsletter
Publicité