ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση  του Παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ στην Αργυρούπολη (τόπος διεξαγωγής: ΚΠΕ Αργυρούπολης)

 

Η  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΕΚΠΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη

18  Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 μ.μ. το απόγευμα στο ΚΠΕ Αργυρούπολης.                       

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

18.00-20.00 Εκλογή Προεδρείου – Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής, Παραλαβή ταχυδρομικής ψηφοφορίας - Ενημέρωση για τις δράσεις του Παραρτήματος και Λογοδοσία της Διοικούσας Επιτροπή

  • Εκλογή Προεδρείου
  • Ορισμός εφορευτικής επιτροπής, παραλαβή ταχυδρομικής ψηφοφορίας από τα εξουσιοδοτημένα μέλη που την παρέλαβαν από το ταχυδρομείο
  • Απολογισμός της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.)
  • Οικονομικός Απολογισμός 2011-2013
  • Προϋπολογισμός
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
  • Ερωτήσεις - συζήτηση
  • Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή απερχομένης Δ.Ε.
  • Προτάσεις μελών για τη συνέχεια - Συζήτηση

20.00  Αρχαιρεσίες του Παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ

  • Ψηφοφορία για ΔΕ και ΕΕ του Παραρτήματος Αττικής ΠΕΕΚΠΕ

21.00 Λήξη ψηφοφορίας ,καταμέτρηση ψήφων για Δ.Ε. και Ε.Ε. του Παραρτήματος Αττικής

22.00   Ανακοίνωση του αποτελέσματος

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΟΣΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ:

1.Στο ψηφοδέλτιο για την εκλογή στη Διοικούσα βάζετε μέχρι 4 (τέσσερις) σταυρούς και για την εκλογή στην Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι 2 (δύο). Το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Παράρτημα ή να το κατεβάσετε σε μέγεθος Α4 από την ιστοσελίδα peekpeattikis.gr.

2.Βάζετε σε ΜΙΚΡΟ λευκό φάκελο, που θα προμηθευτείτε από εμάς ή μόνοι σας, ΜΟΝΟ το ψηφοδέλτιο και κλείνετετον φάκελο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να μην υπάρχει καμία άλλη ένδειξη!

3.Φωτοτυπείτε την Αστυνομική σας Ταυτότητα και από τις ΔΥΟ  πλευρές.

4.Τοποθετείτε ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ και το ΜΙΚΡΟ κλειστό φάκελο, που περιέχει μόνο το ψηφοδέλτιο σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ φάκελο που μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε από εμάς ή μόνοι σας.

5.Γράφετε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας στο μεγάλο φάκελο.

6.Στη θέση του παραλήπτη γράφετε την παρακάτω διεύθυνση:

 

Προς την ΠΕΕΚΠΕ Παράρτημα Αττικής

ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ: 72602

 ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στέφανου Σαράφη 33, ΤΚ 16410

 

 

Σημείωση: Καλό είναι ο ΜΙΚΡΟΣ  φάκελος να έχει διαστάσεις περίπου 15,5 εκ. x 9,5 εκ.. Το Παράρτημα θα έχει στο γραφείο διαθέσιμους μικρούς και μεγάλους φακέλους και ψηφοδέλτια για τα μέλη του και θα τα στείλει ταχυδρομικά μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

7. Σημειώνουμε ότι θα πρέπει να υπολογίσετε προσεκτικά τον αριθμό ημερών για να φτάσει το ψηφοδέλτιό σας στο Ταχυδρομείο Αργυρούπολης,  Στέφανου Σαράφη 33, ΤΚ 16410 ΝΩΡΙΤΕΡΑ από το μεσημέρι  της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου  2013. Πέραν της ημερομηνίας αυτής ΔΕΝ  θα παραληφθούν φάκελοι. Γι’ αυτό ψηφίστε όσο το δυνατόν νωρίτερα και ταχυδρομήστε εγκαίρως το ψηφοδέλτιό σας (Τουλάχιστον πέντε μέρες πριν).

8. Δεν επιτρέπεται ομαδική αποστολή φακέλων.

9. Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να ψηφίσει ατομικά με courier θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι πρέπει να ακολουθήσει τις ίδιες οδηγίες και περιορισμούς που αναφέρθηκαν και να αποστείλει το φάκελο στην ίδια διεύθυνση στον Προϊστάμενο του ταχυδρομείου Αργυρούπολης για ΠΕΕΚΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Ταχ. Θυρίδα 72602.

10. Θυμίζουμε ότι δικαιούνται να ψηφίσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΠΕΕΚΠΕ. Τα μέλη της ΠΕΕΚΠΕ για να έχουν το δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (άρθρο 12 του Καταστατικού) για τα έτη 2011-2012, εφόσον είναι παλαιά μέλη και για το έτος 2012 ή 2013  αν είναι νέα μέλη. Σημειώνεται ότι όπως τονίσαμε και στην πρώτη ανακοίνωση τα νέα μέλη που θα εγγραφούν μετά την 18η Αυγούστου 2013 δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 18ης Σεπτεμβρίου 2013. Οι πληρωμές των συνδρομών γίνονται με κατάθεση στο λογαριασμό 136-002101-211844 της Alpha bank (Φαραγγιτάκης – Σκούρα) οπότε στέλνετε με φαξ το αποδεικτικό πληρωμής στο 210-9959251, ή πληρώνοντας στην ταμία Γεωργία Τζανετουλάκου (τηλ. 6946340644) ή σε κάποιο άλλο μέλος της Δ.Ε. της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής. Οποιαδήποτε κατάθεση σε άλλο λογαριασμό ή πληρωμή σε άλλο μέλος εκτός της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΕΚΠΕ Αττικής δεν θα ληφθεί υπόψη.
Βέβαια, το πιο ουσιαστικό θα είναι να πάρουμε μέρος με φυσική παρουσία όσο γίνεται περισσότεροι στη συνέλευση για να συζητήσουμε τα θέματα που μας αφορούν ενόψει μιας πολύ δύσκολης σχολικής χρονιάς. Το παράρτημα θα κεράσει καφέ και αναψυκτικά και σας περιμένει.

 

 

 

Για τη Δ.Ε. του Παραρτήματος Αττικής της  Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

 

 

 

                    Η  Γενική Γραμματεύς                                                                        Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

                        ΜΑΓΔΑ ΣΠΑΝΟΥ                                                          ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ :

psifodeltio_PEEKPE__2013

PEEKPE_SYNELEFSI_2013