Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
2 octobre 2013

Οι εβδομάδες eTwinning

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
 
Οι εβδομάδες eTwinning ξεκινάνε!!! Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας και δημιουργήστε βίντεο-κλιπ, νέα έργα, τραγούδι!!! Μπορούν να συμμετέχουν και οι μαθητές/τριες σας! Υπάρχουν και δωράκια! :-)
 
 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα σχολική χρονιά; Ανυπομονείτε να συνεργαστείτε με σχολεία από ολόκληρη την Ευρώπη και να συμμετάσχετε σε κάποιες από τις συναρπαστικότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες; Καλωσορίσατε ξανά στο eTwinning!

Φέτος η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης διοργανώνει μια καμπάνια με τίτλο: «Η eTwinning ταινία μου».Δημιουργήστε ένα βίντεο-κλιπ διάρκειας 60-90 δευτερολέπτων με θέμα: «Γιατί σας αρέσει το eTwinning». Τα τρία καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν!!! Περισσότερες πληροφορίες

Αλλά και εμείς στην Εθνική Υπηρεσία ετοιμάσαμε κάποιες δραστηριότητες για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς μας στο πλαίσιο των εβδομάδων eTwinning! Πιο συγκεκριμένα:

  1. Οι εκπαιδευτικοί που θα ξεκινήσουν ένα έργο eTwinning κατά τη διάρκεια των εβδομάδων eTwinning (7 Οκτωβρίου-14 Νοεμβρίου 2013) αλλά και όσοι ξεκίνησαν έργο από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά, θα μπουν σε κλήρωση και ένας τυχερός θα συμμετέχει σε ένα σεμινάριο επαγγελματικής ανάπτυξης (PDW) το 2014 !
  2. Γράψτε το δικό σας eTwinning τραγούδι και δημιουργήστε ένα μουσικό βίντεο-κλιπ! Γράψτε στίχους για το eTwinning, μόνοι σας ή με τους μαθητές σας και μετά τραγουδήστε το όλοι μαζί με κάποια δική σας ή κάποια γνωστή μελωδία! * Το τραγούδι μπορεί να είναι σε όποια γλώσσα επιθυμείτε! Βιντεοσκοπήστε το αποτέλεσμα και υποβάλλετε το στην υπηρεσία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ):http://vod.sch.gr/. Κάνοντας login με τα στοιχεία σας στο Π.Σ.Δ. επιλέξτε “Ανάρτηση video” στην κατηγορία “etwinning weeks 2013”. Τα βίντεο θα εμφανίζονται αυτόματα και στη σελίδα μαςwww.etwinning.gr. Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν αναμνηστικά δώρα!!!
  3. Γραφτείτε στο eTwinning το διάστημα 7 Οκτωβρίου με 14 Νοεμβρίου 2013 και:
  • Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook
  • Αφήστε σχόλιο στη δημοσίευση «Θέλετε να δώσετε μια νέα πνοή στην καθημερινή σας διδασκαλία; Na χρωματίσετε τη γκρίζα καθημερινότητα που επιβάλουν οι δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς; Nα εμπλακείτε στη μεγαλύτερη κοινότητα εκπαιδευτικών της Ευρώπης;», γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας
  • και κάντε share τη δημοσίευση στον τοίχο σας

Όλοι θα κερδίσετε αναμνηστικά δώρα! Οι εγγεγραμμένοι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενθαρρύνουν  τους συναδέλφους τους να εμπλακούν στη δράση!!!

4. Συμμετέχετε στις «Ημέρες Διάδοσης του eTwinning». Οι πρεσβευτές της δράσης  οργανώνουν ημερίδες σε όλη την Ελλάδα αλλά και webinars (Διαδικτυακά Προγράμματα Επιμόρφωσης ). Μείνετε συντονισμένοι στοwww.etwinning.gr για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα. 
Προσεχώς θα ενημερωθείτε για επιμορφωτικές ημερίδες eTwinning στην Α' και Β' Αθηνών.
Καλή επιτυχία!!!!

Μαρίνα Καλλιγιάννη
Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité