Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
22 janvier 2014

Υπενθύμιση : Σήμερα αρχίζει το επιμορφωτικό σεμινάριο «Διαχείριση αστικών απορριμμάτων»

 Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο «Διαχείριση αστικών απορριμμάτων»

Σχετ. Εγγραφο 7/21-01-14 του ΚΠΕ Ελευσίνας.

   Το ΚΠΕ Ελευσίνας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» άξονας 8 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων προτίθενται να οργανώσει διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας και Δυτ. Αττικής και Β/θμιας Εκπ/σης Α΄Αθήνας και Δυτ. Αττικής με θέμα « Διαχείριση Αστικών Απορριμμάτων».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ στις 21 & 22 Φεβρουαρίου 2014 και απευθύνεται σε 15 εκπαιδευτικούς από κάθε Διεύθυνση. Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στους /στις Υπεύθυνους/ες ΠΕ των οικείων Διευθύνσεων μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1hsjBVV3QJqLxgmuWIwthgFcE7azrFWkPp4J0RFfudWc/viewform  (πατήστε επάνω ή  αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύνδεσμο) . 

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί θα αναρτηθούν στον ιστότοπο http://grperivgath.canalblog του Γραφείου Περιβαλλοντικής την 1η Φεβρουαρίου 2014.                      

              Επισυνάπτεται  το πρόγραμμα του σεμιναρίου. Θα δοθεί προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που εκπονούν σχετικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα

πρόγραμμα : ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:  programma_aporrimmata

01


 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité