Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
2 octobre 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ



Tο Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης σκοπεύει να οργανώσει την Πέμπτη 15/10 και ώρες από 4.30 - 8.30 ( 6 διδακτικές ώρες)  εσπερίδα στο 5ο Γ/σιο Αιγάλεω.

logotypo

 

Oσοι εκπαιδευτικοί θα επιθυμούσαν να παρουσιάσουν το πρόγραμμα που εκπόνησαν την περυσινή χρονιά στα σχολεία τους  πρέπει να  ενημερώσoυν  με ένα απλό απαντητικό email  ( iodinou@gmail.com) μέχρι την Δευτέρα 5/10/2015.
Στο email θα πρέπει να αναφέρεται το ΣΧΟΛΕΙΟ ,ο ΤΙΤΛΟΣ του προγράμματος και το ΟΝΟΜΑ/τα του/των εκπαιδευτικού/ων  που θα το παρουσιάσει/σουν.
Για τις παρουσιάσεις θα διατεθεί ένα δίωρο ,συνεπώς  θα υπάρχουν10 'εως 20' ανά παρουσίαση . Ο χρόνος θα αποφασιστεί μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Επίσης , όλα τα Σχολεία μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας που θα λειτουργήσει παράλληλα
   με θέμα «Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μου το Φθινόπωρο».  Οι εκπαιδευτικοί με τους μαθητές τους , καλούνται  να φωτογραφίσουν το φυσικό περιβάλλον της περιοχής τους το Φθινόπωρο.
Κάθε Σχολείο μπορεί να συμμετέχει με ΤΡΕΙΣ φωτογραφίες που θα έχει επιλέξει.
Οι φωτογραφίες καλό είναι να μην ξεπερνούν το μέγεθος Α4 .Κατά την διάρκεια της εσπερίδας θα εκτεθούν και θα αξιολογηθούν με την παιγνιώδη μέθοδο  DOT- mocracy ( όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν από την Υπεύθυνη δύο αυτογόλλητα και ''ψηφίζουν '' τις φωγραφίες που επέλεξαν).
Ενα βιβλίο περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος για την βιβλιοθήκη του Σχολείου είναι το βραβείο για την φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ''ψήφους''.
Ολες οι συμμετοχές θα πάρουν αναμνηστικό έπαινο !!!

Το 2ο μέρος της επσπερίδας θα είναι βιωματικό εργαστήριο κατά το οποίο θα σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα βήματα εκπόνησης ενός περιβαλλοντικού προγράμματος με θεματολογία που θα προκύψει πιθανόν από την έκθεση φωτογραφίας ή από καταιγισμό ιδεών των συμμετεχόντων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ιωάννα Ντίνου
Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής.
 
   
   
Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 152
Newsletter
Publicité