Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο μήνυμα και το αντίστοιχο δελτίο τύπου :

Ονομάζομαι Τζιάνι Σάρα και είμαι εθελόντρια στον Ε.Σ.Π.Ι. (Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών)και επικοινωνώ μαζί σας
 
με σκοπό  να συνεχιστεί η επαφή με το σύλλογο μας και  - αν φυσικά υπάρχει θετική απόκριση - να μπορέσουμε να συνεργαστούμε.
 
Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 2006 και είναι ακόμα το μόνο στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται με με σκοπό την διάσωση, περίθαλψη κακοποιημένων, εγκαταλελειμένων ή "αδέσποτων" ιπποειδών. 
 
Στο ενεργητικό μας μετράμε πάνω απο 100 υποθέσεις-καταγγελίες απο όλη την Ελλάδα, έχουμε επιτύχει να σώσουμε πολλά ζώα απο ανέυθυνα και βάναυσα χέρια με την ηθική, πρακτική και οικονομική βοήθεια εθελοντών, μελών και χορηγών. 
 
Η γενικότερη οικονομική κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και η άρνηση της πολιτείας και αρμοδίων υπουργείων για μια βοήθεια,  μας έχει φέρει σε ένα όριο απελπισίας με άμεσο αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να δεχθούμε νέα περιστατικά και να δυσκολευόμαστε να βγάλουμε τα πάγια μηνιαία μας έξοδα (τροφή αλόγων, ενοικίαση στάβλου, λογαριασμοί κλπ). 
 
Προφανώς δεν επικοινωνώ μαζί σας για κάποια οικονομική ενίσχυση, άλλα παίρνοντας το θάρρος μια που η δράση σας αγγίζει διάφορες θεματολογίες, αν θα σας ενδιέφερε να μιλήσετε ή γράψετε για εμάς με σκοπό να μας γνωρίσουν περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και αυτοί που δεν παρακολουθούν "παραδοσιακές" ζωοφιλικές σελίδες. 
 
Οι εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου μας είναι η κινητήριος δύναμή μας και ακριβώς επειδή η κατάσταση μας είναι επείγουσα, αναζητούμε συνεχώς νέα μέλη για να μας στηρίξουν έμπρακτα ή οικονομικά. 
 
Στα πλαίσια της επικοινωνίας μας αυτής θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι διοργανώνουμε και ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, στις εγκαταστάσεις μας, για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πλησιάσουν τον κόσμο του αλόγου. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τα πάγια μας έξοδα καθώς και το βασικότερο που είναι η τροφή των ζώων που φιλοξενούμε. 
 
Για τον λόγο αυτό σας επισυνάπτω το σχετικό δελτίο τύπου που θα θέλαμε να δημοσιευθεί στην σελίδα σας, ή να εκφωνηθεί σε εκπομπές.


 
Ευχόμαστε ότι η μεγαλύτερη δημοσιότητα θα φέρει και περισσότερο κόσμο στον σύλλογο μας και κατ επέκταση μεγαλύτερα έσοδα. Η δυνατότητα του να μπορούμε να αναλάβουμε νέα περιστατικά που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη θα ήταν πραγματικά ευχής έργον. 
 
 
Σας ευχαριστώ πραγματικα πολύ για τον χρόνο σας και εύχομαστε να λάβουμε μια θετική απόκριση απο εσάς. 
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς 
 
 
Τζιάνι Σάρα (Εθελόντρια ΕΣΠΙ)  
Προσωπικό τηλ για διευκρινίσεις ή όποια άλλη πληροφορια : 6947-562141
 
ΕΣΠΙ - Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών 

Οδός Φιλιάτη 79 (κάθετος Αδριανού) 
Ταχ. Θυρίς 6538, Λεωφ. ΝΑΤΟ, 19 400 Κορωπί 
Tηλ.: 6979 090 513, 210 60 22 359 

unnamed

unnamed2

 Δελτίο Τύπου

Διημερίδα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και πρακτικών επιδείξεων στον ΕΣΠΙ

Σάββατο και  Κυριακή 21-22 Νοεμβρίου
10.30 - 15.00

 

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.) διοργανώνει επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ευζωία των ιπποειδών για την προβολή και προώθηση του έργου του συλλόγου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση και ενημέρωση του κοινού για τα καθημερινά προβλήματα στην φροντίδα των ίππων καθώς και την προώθηση της φυσικής ιππικής τέχνης.

Την εισήγηση θα κάνει ο Νίκος Μουζάκης, ο οποίος λόγω της μεγάλης αγάπης του για τα άλογα και προσωπικής ενασχόλησης μαζί τους, θα μας μιλήσει για τους βασικούς κανόνες ευζωίας τους. Θα αναφερθεi επίσης στον σταυλισμό τους, στις διατροφικές ανάγκες τους και πιθανά καθημερινά προβλήματα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες τους καθώς και σε τρόπους επίλυσης τους.

Εν συνεχεία, θα γίνει πρακτική επίδειξη και επεξήγηση βασικών αρχών της φυσικής ιππικής τέχνης (natural horsemanship) από τον Steve (Stavros) Vergis. Ο Κος Βεργής έχοντας εμπειρία δεκαετιών δίπλα σε άλογα κάθε ράτσας, ηλικίας και κατάστασης μπορεί να διαγνώσει πιθανά προβλήματα συμπεριφοράς ή προγενέστερης κακοποίησης. Ο ίδιος, διαμέσου πρακτικών επιδείξεων θα επιδείξει πώς μπορεί να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού ανάμεσα στον άνθρωπο και στο άλογο.


(Stavros Steve Vergis - Horse Trainer: https://www.facebook.com/groups/107287616013435/  )

Όλα τα έσοδα από το σεμινάριο θα διατεθούν για την συντήρηση των αλόγων του συλλόγου.Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο: 6947-562141

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση για τη συμμετοχή σας (για τις 2 ημέρες).

Τόπος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις ΕΣΠΙ, Κορωπί, Αττική

 

received_10208294790593191

 

Φιλιατη 79, Τ.Θ.6538 Λεωφ.ΝΑΤΟ, 19400 Koropí, Attiki, Greece, 2106022359, 6979090513

www.greekhorseprotection.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Stavros Steve Vergis - Horse Trainer: https://www.facebook.com/groups/107287616013435/  )

Όλα τα έσοδα από το σεμινάριο θα διατεθούν για την συντήρηση των αλόγων του συλλόγου.Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο: 6947-562141

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση για τη συμμετοχή σας (για τις 2 ημέρες).

Τόπος διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις ΕΣΠΙ, Κορωπί, Αττική

 

 

Φιλιατη 79, Τ.Θ.6538 Λεωφ.ΝΑΤΟ, 19400 Koropí, Attiki, Greece, 2106022359, 6979090513

www.greekhorseprotection.com