Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
8 avril 2016

Εκδηλώσεις και εθελοντικές δράσεις Ορνιθολογικής Απριλίου

Σας ενημερώνω ότι την Κυριακή 10/4, ώρες 11:00-14:00 κάνουμε την εκδήλωση των Χελιδονισμάτων στο Άλσος Περιστερίου μετα τις πολύ επιτυχημένες σε Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, Ασπρόπυργο, Νέα Μάκρη και Πάρκο Τρίτση.  Μπορείτε επομένως να έρθετε στην τελευταία εκδήλωση στην Αττική, στην οποία θα υποδεχθούμε την άνοιξη και τα χελιδόνια φτιάχνοντας πήλινες χελιδονοφωλιές! 
Στις 17/4 θα κάνουμε μεγάλη εκδήλωση καθαρισμού στον Πάρκο Τρίτση με τους Φίλους του Πάρκου, άλλους φορείς και τους εργαζόμενους ευαισθητοποιημένης εταιρίας. Αξίζει τον κόπο να ξαναδούμε τον υπέροχο αυτό χώρο  καθαρό! Σημειώνουμε ότι τα Σαββατοκύριακα με τη βελτίωση του καιρού το Πάρκο γεμίζει με χιλιάδες επισκέπτες ενώ τις καθημερινές συνεχίζονται κανονικά οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων.στο Πρόγραμμα που υλοποιούμε εκεί: Δείτε και το http://ornithologiki.gr/page_in.php?tID=1967&sID=82
Για να βλέπουμε και τα θετικά,  σας ενημερώνω ότι ότι την Τρίτη 5/4 έγινε ένας πολύ αποτελεσματικός - συμβολικός αλλά και ουσιαστικός- καθαρισμός όλων των κεντρικών σημείων του Πάρκου Τρίτση με τη συμβολή των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ιλίου, που αξίζει να επιβραβεύσουμε, καθώς και των Φίλων του Πάρκου. 
Σας επισυνάπτω τις τρέχουσες εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε ή να υποστηρίξετε ή να ενημερώσετε φίλους με παιδιά .  
Περιλαμβάνεται μία εκπαιδευτική δράση παρατήρησης πουλιών στον Σχινιά για αρχάριους και προχωρημένους. με οδηγό τον Άκη Γαϊτανάκη . 
Εκδηλώσεις και εθελοντικές δράσεις Ορνιθολογικής Απριλίου 2016    Πατήστε εδώ:   ekdiloseis_ethelontikes_draseis
1ο ΕΠΑΛ Ιλίου καθαρισμός όλων των κεντρικών σημείων του Πάρκου Τρίτση
Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 154
Newsletter
Publicité