Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
8 juin 2016

Σχολικό βραβείο GREEEN

 

Μετά το επιτυχημένο ευρωπαϊκό βραβείο αφήγησης, που επιστεγάστηκε μια υπέροχη τελετή απονομής των βραβείων στη Στοκχόλμη, η Greeen Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το δεύτερο σχολικό βραβείο GREEEN.

Αναλάβετε δράση για την κλιματική αλλαγή και να κάντε τη διαφορά!

Η κλιματική δράση λαμβάνει χώρα παντού. Κάθε ένας από εμάς μπορεί να συμμετάσχει σε δράσεις σχετικές με την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και να κάνει τη διαφορά. Η Green Team προσκαλεί ευρωπαίους μαθητές σχολείων, για να μας παρουσιάσουν τα προγράμματα και τις ιδέες τους, που συμβάλλουν σε αυτή την δυναμική για την αλλαγή. Ανυπομονούμε να δούμε την καινοτομία των νέων ανθρώπων και τις προτάσεις λύσεων σχετικά με την κλιματική αλλαγή που αναπτύσσονται στα σχολεία ή τις κοινότητές τους.

Το δίκτυο Greeen καλεί τους ευρωπαϊκούς μαθητές ηλικίας μεταξύ 14 και 19 να υποβάλουν τα σχέδια/προγράμματα, τις απόψεις ή τις ιδέες τους, που θα ασχολούνται με και θα πραγματεύονται την δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τα κυριότερα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον, στο κλίμα, στους μαθητές, στα σχολεία ή στην κοινωνία γενικότερα.

 

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στην Greeen ιστοσελίδα μας: http://greeen-eu.n

greeen_logo-300x300

et/award-3/ 

και στην ιστοσελίδα του φορέα μας 

 

http://www.oceanorg.gr

 

Τα καλύτερα προγράμματα θα προσκληθούν στο τελικό μας συνέδριο, τον Οκτώβριο του 2016 στο Kassel, Γερμανία.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 154
Newsletter
Publicité