Ανακύκλωση κινητών από το Jane Goodall Institute μάθετε πως μπορείτε να συμμετάσχετε: http://el.mobilerecyclingday.org/

13782023_219577058443421_3940949384043127410_n


H δρ. Τζέιν Γκούντολ (Dr. Jane Goodall) είναι διεθνώς αναγνωρισμένη πρωτευοντολόγος, ανθρωπολόγος και Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών.
Το πρόγραμμα Roots & Shoots δημιουργήθηκε το 1991 από την δρ. Τζέιν Γκούντολ και μία ομάδα 12 μαθητών της στην Τανζανία. Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία σε παιδιά και νέους κάθε ηλικίας ώστε να βρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία τους. Τα θέματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν οι ομάδες ποικίλλουν και μπορούν να αφορούν το περιβάλλον, τα ζώα ή τους ανθρώπους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Roots & Shoots καθώς και για τις δράσεις μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μάς www.rootsandshoots.gr
 
To πρόγραμμα Roots&Shoots στοχεύει στην παροχή βοήθειας- και έμπνευσης- προς παιδιά και νέους ώστε να βρουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα τους. Μέσω του προγράμματος παιδιά και νέοι κάθε ηλικίας δημιουργούν εργασίες της επιλογής τους. Μέσα από αυτές τα μέλη αναλαμβάνουν δράσεις οι οποίες έχουν άμεσο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
rsgreece@janegoodall.org
http://www.rootsandshoots.gr/