ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ και ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙO           ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

          Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπ/σης ΔΕ Γ ΄ Αθήνας  διοργανώνει εισαγωγική ημερίδα  και βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Χτίσιμο ομάδα με βάση τις πολλαπλές μου νοημοσύνες ». Η ημερίδα απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς  αρχάριους  στην Π.Ε οι οποίοι  προτίθενται να υλοποιήσουν  πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης  κατά το σχολικό έτος 2012-13, και έχει σκοπό να τους βοηθήσει στην υλοποίηση του προγράμματος . Εκτός από την εισαγωγική παρουσίαση  περιλαμβάνει  παρουσίαση του ''Αειφόρου Σχολέιου'' .

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17  Δεκεμβρίου  2012, στο 5ο ΣΕΚ Γ ΔΙΔΕ Αθήνας (Χασιάς και Αχιλλέως 2102639976) στο Ίλιον  και ώρα: 14:30  - 19:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  iodinou@gmail.com  μέχρι την  Παρασκευή , 14 Δεκεμβρίου  2012.

Λόγω της βιωματικής φύσης του εργαστηρίου, ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (30 εκπαιδευτικοί), για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την χρονοσήμανση άφιξης των αιτήσεων.

 

 

                                                                                     Ο Διευθυντής

 

 

 

 

                                                                                   Γεώργιος Ζαφειρακίδης  

 

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 17/12/2012

                             

 

 

 

ΟΝΟΜΑ:…………………………………………

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………….

 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:…………………………………..

 

 

ΣΧΟΛΕΙΟ:………………………………………

 

 

ΤΗΛ. Οικίας / Κινητό:.………………………….

 

 

E-MAIL:………………………………………….

 

 

Επιθυμώ να παρακολουθήσω την Ημερίδα του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Δ.Ε. Γ΄Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 στο 5ο ΣΕΚ Γ΄ Αθήνας (κτίριο Ιλίου).

 

Τηλέφωνο: 6944848669

e-mail; iodinou@gmail.com

 

Ημερομηνία…………….

                                                  

                                                  Υπογραφή