Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
7 octobre 2013

Νέα ευκαιρία κατάρτισης: διαδικτυακά σεμινάρια eTwinning

Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

Έχετε ήδη αποφασίσει γιατί σας αρέσει το eTwinning; Είναι οι ηθοποιοί σας έτοιμοι για το γύρισμα; Οπότε φώτα, κάμερα, πάμε! - ελπίζουμε να διασκεδάζετε δημιουργώντας τη δική σας ταινία eTwinning με τους μαθητές.

Μην ξεχάσετε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα λανσαριστεί η σελίδα του διαγωνισμού και θα μπορέσετε να ενσωματώσετε τα βίντεό σας. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε-απλά πατήστε πάνω στο πεδίο "Η eTwinning ταινία μου" που θα βρείτε στο Desktop. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, οι Εθνική σας Υπηρεσία Υποστήριξης θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Αν δε θέλετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε στην καμπάνια ψηφίζοντας τα βίντεο που προτιμάτε-οι 10 φιναλίστ θα επιλεγούν από ολόκληρη την κοινότητα του eTwinning!

Καλή επιτυχία!

Νέα ευκαιρία κατάρτισης: διαδικτυακά σεμινάρια eTwinning
 

Το eTwinning προσφέρει ευκαιρίες σε εσάς για να δραστηριοποιηθείτε σε μια διαρκή διαδικτυακή επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτή τη σχολική χρονιά, επιπρόσθετα στις Εκδηλώσεις Εκμάθησης και τα ευρωπαϊκά εργαστήρια, υπάρχει μια καινούρια δραστηριότητα κατάρτισης: τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars).

Τα διαδικτυακά σεμινάρια eTwinning συνδυάζουν συνεδρίες ζωντανής επικοινωνίας με κάποιες ασύγχρονες δραστηριότητες στο Εργαστήριο Εκμάθησης. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε και να συνεργαστείτε με εκπαιδευτικούς πάνω σε θέματα, όπως: διαχείριση τάξης, αναζήτηση συνεργατών, διαχείριση των κοινωνικών δικτύων στο eTwinning, ανάμεσα σε άλλα. Κάποια από τα διαδικτυακά σεμινάρια θα είναι ανοιχτά για όλους και κάποια μόνο για εκπαιδευτικούς του eTwinning

Θέλετε να λάβετε μέρος; Θα βρείτε το σύνδεσμο για να δηλώσετε συμμετοχή στο Desktop στο πεδίο της δραστηριότητας

Το ημερολόγιο και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο http://learninglab.etwinning.net/web/guest/webinars" target="_blank" linkid="987763">Learning Lab, και σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην Πύλη.

Τί συμβαίνει στα σχολεία;
Έργο του μήνα
Μάθετε περισσότερα για τα έργα:
 

Η ζωή ως έφηβος!

Σε αυτό το έργο, έφηβοι από διαφορετικές χώρες θα ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με το πώς είναι η ζωή για αυτούς και θα τη συγκρίνουν με τις ζωές των εφήβων από τις άλλες χώρες, κουλτούρες και προέλευση. Θα ανταλλάξουμε e-mails και θα γράψουμε σε ιστότοπους για οτιδήποτε οι μαθητές βρίσκουν ενδιαφέρον. Προτεινόμενα θέματα είναι η μόδα, η μουσική, τα χόμπι...


Ετικέτα Ποιότητας του Μήνα
Τι είναι Ετικέτα Ποιότητας;
 

Η Ευρωπαϊκή Αλυσιδωτή Αντίδραση 2013

Η Ευρωπαϊκή Αλυσίδα Αντίδρασης είναι ένα έργο φυσικών επιστημών/τέχνης για δημοτικά σχολεία που επιθυμούν να δημιουργήσουν, να βιντεοσκοπήσουν και να αναρτήσουν μια αλυσίδα αντίδρασης σαν των "Rube Goldberg / Robert Storm Petersen". Αυτό το έργο είναι επίσης και ένας διαγωνισμός! Το σχολείο που θα αναρτήσει την πιο εκπληκτική, δημιουργική αλυσιδωτή αντίδραση δεν κερδίζει μόνο ένα βραβείο αλλά και πολλή δόξα! Στο τέλος, όλες οι σύντομες αλυσιδωτές αντιδράσεις θα προσαρτηθούν σε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! 

 

Από την Πύλη του eTwinning
 

Παραμείνετε μέρος της Κοινότητας του eTwinning ! Συνδεθείτε στον eTwinning λογαριασμό σας τώρα

Όλοι οι eTwinners που δεν έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό τους για περισσότερο από 3 χρόνια, θα γίνουν ανώνυμοι.


 

Πώς ενημερώνεστε στον τομέα της εκπαίδευσης;

Πώς ενημερώνεστε στον τομέα της εκπαίδευσης; Το European Schoolnet ξεκινά μία online δημοσκόπηση για να μάθουμε περισσότερα για τα κανάλια των μέσων ενημέρωσης που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα στην εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.


Επισκεφθείτε το eTwinning.net I

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 154
Newsletter
Publicité