Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
17 octobre 2013

Βοτανικός Κήπος Διομήδους

map-big

Καλωσήρθατε στον Βοτανικό Κήπο Ι. & Α. Ν. Διομήδους.

Άποψη του δενδρώνα

Άποψη του ανθώνα

Στον ιστοχώρο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια πρώτη γνωριμία με τον Κήπο, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τον σκοπό και το ιστορικό της δημιουργίας του, για το τι αυτός περιλαμβάνει, αλλά και για τις δραστηριότητές του.

Ευχόμαστε η περιήγησή σας να είναι ευχάριστη και σας περιμένουμε και στο φυσικό χώρο του  Κήπου, ώστε να γνωρίσετε από κοντά μέρος της φυτικής ποικιλίας του πλανήτη, που φιλοξενεί και προστατεύει ο Βοτανικός μας Κήπος.

ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ

Ο Βοτανικός Κήπος καταλαμβάνει έκταση 1860 στρεμμάτων στο Χαϊδάρι, στις Βόρειες κλιτύες του Όρους Αιγάλεω και σε απόσταση 8 χλμ. από την Αθήνα. Συναντά κανείς τον Βοτανικό Κήπο στα αριστερά του, κατευθυνόμενος μέσω της Ιεράς οδού από την Αθήνα προς την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και έχοντας κατεύθυνση προς την Κόρινθο. Τα όρια του Κήπου αρχίζουν λίγο μετά το Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο, διακόπτεται από τον δρόμο Σχιστού - Κορυδαλλού και συνεχίζει κατά μήκος της Ιεράς Οδού μέχρι το Τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ (και σήμερα του Δήμου Χαϊδαρίου)

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 154
Newsletter
Publicité