Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
27 novembre 2013

ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου: Ενημέρωση σχετικά με το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο : «Το σεισμικό τόξο που μας ενώνει »

 

Η αναπληρώτρια υπεύθυνη και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Π.Ε.  Λιθακιάς Ζακύνθου σας εύχονται το σχολικό έτος 2013-2014 να είναι ένα έτος υγείας και δημιουργίας.

 

Σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Θ.Δ. : « Το Σεισμικό Τόξο που μας …. ενώνει», το οποίο συντονίζεται από το Κ.Π.Ε. Λιθακιάς Ζακύνθου, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζει τις δράσεις του και επιθυμούμε καινούργιες περιβαλλοντικές ομάδες να ενταχθούν σε αυτό.

Πρόθεσή μας είναι να ενταθεί η προσπάθεια λειτουργίας του δικτύου μετά την ανασυγκρότησή του και την  ανανέωση της Συντονιστικής και της Παιδαγωγικής του Ομάδας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Για την καλύτερη οργάνωση του δικτύου μας, σας αποστέλλουμε την "αίτηση συμμετοχής σχολικής μονάδας στο ΕΘΔ" και σας προτείνουμε στην ενημέρωση των σχολικών μονάδων σχετικά με τη λειτουργία των ΕΘΔ να παραπέμπετε τους συναδέλφους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ένταξη τους στο "Σεισμικό τόξο που μας ... ενώνει" , για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας www.kpezakyn.gr ή να επικοινωνούν μαζί μας στο 2695053417.

Βασική προϋπόθεση  είναι οι νέες περιβαλλοντικές ομάδες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο, να έχουν καταθέσει περιβαλλοντικό πρόγραμμα, στις οικείες διευθύνσεις, σχετικό με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου : « Το Σεισμικό Τόξο που μας …. ενώνει», οι οποίες περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο.

Πιστεύουμε ότι η συμβολή σας για επιτυχημένη πορεία του δικτύου είναι καθοριστική.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί η ιστοσελίδα του κέντρου μας στο site :  www.kpezakyn.gr    στην οποία βρίσκονται τα έντυπα της αίτησης και του πρωτοκόλλου συνεργασίας, καθώς και το διαδικτυακό κανάλι του ΚΠΕ Λιθακιάς στη διεύθυνση www.worldtv.com/kpezakyntv   .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, με τον κο Βισβάρδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο26950 – 53417, φαξ 26950 – 53418 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική

διεύθυνση:  kpezakyn@gmail.com  .

Η αναπληρώτρια υπεύθυνη του ΚΠΕ Λιθακιάς Ζακύνθου ΑΒΙΥΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 089
Newsletter
Publicité