Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στη  συνάντηση της 27ης Μαρτίου που είχε θέμα τους κήπους , το δάσος και γενικά το αστικό και περιαστικό πράσινο  διεπίστωσα ακόμα μια φορά πόση πολλή δουλειά γίνεται από εσάς και τους μαθητές σας στα Σχολεία κατά την εκπόνηση Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων και πόσο η δουλειά αυτή  μένει χωρίς διάχυση εκτός των ΄΄τειχών''του Σχολείου. Την προηγούμενη χρονιά προσπάθησα μέσω του blog του Γραφείου Περιβαλλοντικής να δημοσιεύσω όσες περισσότερες εργασίες, φωτογραφίες , δράσεις κλπ  μπορούσα , αλλά στην πράξη το αποτέλεσμα είναι πολύ φτωχό σε σχέση με την πραγματικότητα.

Εχοντας αυτήν την σκέψη από καιρό πρότεινα στους συναδελφους που ήταν παρόντες ( 23 σε σύνολο 58 προγραμμάτων ) την δημιουργία ενός συνεργατικού blog που όλοι θα μπορούμε να ανεβάζουμε , να συζητάμε, να αλληλοενημερωνόμαστε . Η αντίδραση ήταν θετική και προχώρησα στην κατασκευή του , στέλνοντας ήδη τις πρώτες προσκλήσεις σε συναδέλφους.

Το όνομα είναι προσωρινό , δεχόμαστε φρέσκιες ιδέες για να κάνουμε επισημη ονοματοδοσία καθώς επίσης και εκδήλωση ενδιαφέροντος αίτησης συν-διαχειριστή , με email στην διεύθυνση  iodinou@gmail.com .

Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους

Ιωάννα Ντίνου Υπεύθυνη ΠΕ ΔΙΔΕ Γ'ΑΘΗΝΑΣ

Η Δ/νση του blog http://sxolikoilaxanokipoi.blogspot.com

1386679438751

/