Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
22 avril 2015

«Ημερίδα αξιολόγησης θεματικών δικτύων του ΚΠΕ Αργυρούπολης “Χρυσοπράσινο φύλλο”, “Η θάλασσα”, “Δασικές πυρκαγιές”»

κατάλογος

 Λάβαμε από το ΚΠΕ Αργυρούπολης την  παρακάτω πρόσκληση που αφορά μόνο τα Σχολεία που ανήκουν σε κάποιο από τα Δίκτυα του ΚΠΕ

Στις 4 Ιουνίου 2015, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΕ Αργυρούπολης ημερίδα αξιολόγησης των θεματικών μας δικτύων. Η συνάντηση θα διαρκέσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 9.45 το βράδυ και θα έχει δύο μέρη: Ολομέλεια και παρουσιάσεις των σχολικών προγραμμάτων ανά δίκτυο. Τα Σχολεία που θα πάρουν μέρος μπορούν να συμμετέχουν με έναν ή δύο εκπροσώπους, τα ονοματεπώνυμα και τους κλάδους των οποίων θα πρέπει να μας κάνουν γνωστά μέχρι την Τρίτη 5 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση  secretary@kpea.gr ή στο τηλέφωνο 2109959251 προκειμένου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας και την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας. Θεωρούμε σημαντική τη συμμετοχή στη συνάντηση των Υπεύθυνων ΠΕ των Διευθύνσεων Εκπ/σης στις οποίες υπάγονται τα Σχολεία, οι οποίοι επίσης πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ίδια ημερομηνία. Παρακαλούμε τους Υπευθύνους Π.Ε. να υπενθυμίσουν στους εκπαιδευτικούς τους, την ανάγκη συμμετοχής σε αυτή την καταληκτική εκδήλωση των δικτύων. 

Κάθε Σχολείο θα έχει στη διάθεσή του ένα 10λεπτο για παρουσίαση τους προγράμματός του με power point ή προφορικά ή με ανάρτηση έντυπου και φωτογραφικού υλικού, μουσική κλπ.

Για τους συναδέλφους Σχολείων εκτός Αττικής θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση, εφόσον βρεθούν πόροι για την κάλυψη μιας διανυκτέρευσης και του δείπνου.

 

 

Publicité
Publicité
Commentaires
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Publicité
Pages
Visiteurs
Depuis la création 126 156
Newsletter
Publicité